СПОКОЙСТВИЕ ЗА ВАС И ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО

Запишете вашият e-mail и ние ще ви информираме за интересни събития, които планираме при нас.

Бъдете информирани

Translation
157
12484643_1123715744335047_8580698427379979971_o

с благодарност за снимките на Михаил Димитров

Ние се опитахме да създадем една истински празнична атмосфера, но тя се получи такава само заради невероятния дух и сърца на нашите драги гости!

Ще се запитате, кои бяха те? Това беше една компания от добри хора, дошли да отпразнуват празника, така както те си знаят – с танцовата стъпка на нашенското хоро: хорото, което може веднъж да е буйно, а друг път от мъдрост смирено. И когато ръцете се заловят в полукръг, тогава виждаме как се слива човешката енергия, как сърцата се изпълват със светлина, а по лицата грейват усмивки. В ритъма на хорото се сътворява чудо – чудото на българския фолклор, което изпълва душата с усещане за свобода, доброта, сила и мъдрост. 

Щастливи сме, че ТФ“Слънце“ и клуб хора към ТА“Здравец“ избраха да посрещнат новата година в хотел Черни Вит!

Извървяхме пътя на най-прекрасният празник от всички, които са в календара. Нова Година в планината – това се оказа едно ново предизвикателство за нас. Независимо, че времето бе мразовито, новогодишната вечер бе една чудесна възможност да предоставим нова енергия, вълнение и емоция на нашите гости. Величествената красота на балкана, хладният и чист планински въздух не стреснаха гостите! Нашият хотел не е луксозно място, спа комплекс с излъскани зали, но дори и един ден, прекаран тук е достатъчен, за да се отърсите от ежедневните тревоги, да се отпуснете от градския шума и суетата и да се насладите единство на най – близките си приятели и природа.

Посрещнахме група странници, а изпратихме с топла прегръдка наши приятели! Ето това се случва при нас, малко, просто, но от сърце! 

Остава ни надеждата всички да са се завърнали у дома освежени, весели, изпълнени със сила и енергия за Новата 2016 година! Да Ви е Честита!

 автор на снимките: Михаил Димитров

(Visited 587 times, 1 visits today)