СПОКОЙСТВИЕ ЗА ВАС И ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО

Запишете вашият e-mail и ние ще ви информираме за интересни събития, които планираме при нас.

Бъдете информирани

Translation
157
Дегустация на зелено сирене

Дегустация на зелено сирене

Зеленото сирене от Черни Вит е известно с уникалния си вкус, мирис и качество, но зеленото сирене не е просто сирене, това е традиция и постоянство!

Потопете се в атмосферата на божественият вкус на зеленото сирене „Вит“. Ние ще ви помогнем, като ви предложим една историческа разходка от създаването на зеленото сирене от нашите прадеди до днес. Само в Черни Вит можете да научите тайните за приготвянето и съхраняването на този прекрасен продукт.

Деликатния вкус на зеленото сирене „Вит“ комбинирано с елегантния аромат на червеното вино подчертава предимствата пред всеки друг млечен продукт.

Вземете ваучер за подарък „Дегустация на зелено сирене в Черни Вит“ , това ще се хареса дори и на най-взискателните ви приятели!

Дегустация на зелено сирене „Вит“ – какво е това?

Една чудесна възможност да се насладите на истинския вкус на 3 уникални български сирена, включително и зеленото сирене „Вит“ с различна зрялост!

Един опитен ценител на хубавото сирене ще ви позволи да погледне „отвъд“ етикета на разпространените в търговската мрежа плесенни сирена. С него ще се запознаете едно уникално сирене, както и две сирена с различна зрялост.

Как сме организирали всичко?

Предлагаме ви да поседнем  на една малка масичка в ресторанта на хотел Черни Вит и да започнем веднага с интересната история на зеленото сирене „Вит“ и село Черни Вит. Ще ви разкажем за най-необичайните факти за изкуството да приготвиш зелено сирене, ще говорим за това по-подробно и за всяка стъпка от традиционната дегустация на зелено сирене до тайните на комбинация от сирене с вино. 

Една екскурзия в историята на зеленото сирене!

Можете да задавате въпроси, които представляват интерес, за да научите как да изберете висококачествено плесенно сирене и се насладете на пълният му вкус.

3 дегустации на сирена с различна зрялост! Всяко от тях има уникален аромат и ясно изразен вкус. 

Апетитното зелено сирене на поднос ще гарнираме с чаша червено вино, идеално допълнение към доброто сирене. Вие също може да опитате най-пресният хляб изпечен на место, които перфектно ще допълни цялата дегустационна картина.

(Visited 1 429 times, 1 visits today)